Condooms kopen, eh…waar?

Voor de meeste mensen is seks de gewoonste zaak van de wereld. Of tenminste, dat zou het moeten zijn. Want zeg nou eens eerlijk, wie van ons zou er zijn geweest zonder seks? (IVF etc. er even buitengelaten natuurlijk).

Juist ja, de meeste mensen bestaan toch echt als resultaat van de oudste activiteit per wereld. Erover spreken is echter nog steeds een taboe, zelfs na de seksuele revolutie in de jaren zeventig. Er wordt lacherig en zenuwachtig over gedaan. Nergens voor nodig, toch? We doen het bijna allemaal, net zoals slapen en eten.

Voorbehoedsmiddelen is ook al zo’n onderwerp waar eigenlijk niet echt over gesproken wordt. Het condoom is het bekendste en meest populaire middel. Daarop volgt dan ook meteen de eerste hindernis. Omdat er weinig serieus over seks gesproken wordt, wordt er ook niet over voorbehoedsmiddelen gesproken en al helemaal niet besproken waar je het beste condooms kunt kopen. Zie je je al bij vrienden of familieleden aankomen: “Ik wil graag condooms kopen. Waar kan ik dat het beste doen?” Ik kan de gezichten al wel voor me zien. Jij ook?

Condooms kopen waar je ook je boodschappen doet?

Niet iedereen is zo zelfverzekerd om een supermarkt of drogist binnen te lopen en om een pakje condooms te vragen. Soms liggen ze gewoon in de schappen. Dan kan het op de band leggen bij de supermarkt ook ongemakkelijke gevoelens oproepen, zeker als je net naast je buurvrouw in de rij staat. Ook al weet je eigenlijk dat het nergens voor nodig is, toch is het zo.

Condooms kopen via het internet dus

Gelukkig is er al jaren het internet. Winkelen op het internet wordt steeds gemakkelijker en de keuze aan artikelen wordt steeds groter. Vaak is de selectie in online winkels beter dan die in echte winkels. Heb je dat wel eens gemerkt?

Inmiddels kun je dus ook zonder problemen via internet condooms kopen. Waar dit een aantal jaren nog moeilijk was, zie je nu een goed aantal kwaliteitswinkels online verschijnen. Hier kun je zonder schaamte discreet je condooms kopen. Ze worden netjes per post bij je thuis afgeleverd in een neutrale verpakking. En, ook hier is vaak de selectie maar ook de prijs vele malen beter dan in de winkel om de hoek.

Vind jij het makkelijk om condooms te kopen? En waar doe je dit dan (supermarkt, drogist, tankstation, online winkel of heel ergens anders)? 
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections