Verzending

Algemene informatie over de verzending van producten.

Uw bestelling
Orders worden pas verzonden wanneer de betaling is ontvangen.Dus ook als de order meerdere keren wordt ingebracht omdat de betaling niet lukt wordt alleen de betaalde order verzonden. Orders zonder betaling vervallen na een aantal dagen automatisch.

Zodra wij de bestelling in behandeling nemen ontvangt u een e-mail met het bericht dat uw bestelling verzonden is. Wij verzenden uw bestelling vanuit Nederland. Leveringen in Nederland zullen (afhankelijk van de post bezorg dienst) binnen ca. 2 werkdagen na de verzend-mail worden afgeleverd (helaas maken we wel eens mee dat de post er langer over doet). Leveringen aan België zullen afhankelijk van de post en pakketdienst iets langer duren.

Verzendkosten
Voor orders onder de 15 euro vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten van euro 1,95. Orders boven de 15 euro worden gratis verzonden. Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven afhankelijk van de bestemming.

Discreet
Bestelling wordt altijd in een blanco verpakking verzonden, met normale frankering. Ze bevatten dus geen informatie waaraan te zien is wat de inhoud van uw bestelling is. 

Brievenbuspost
Omdat we de verzendkosten graag zo laag mogelijk willen houden sturen we uw bestelling bij voorkeur in een doosje of envelop welke door de brievenbus past. Groot voordeel voor u als klant is dat u dan ook niet thuis hoeft te zijn.

Pakketpost
Grotere bestellingen worden als pakket verzonden. Voor een pakket wordt altijd een handtekening gevraagd voor ontvangst. Er moet dan dus wel iemand aanwezig zijn op het afleveradres. 

Afhalen van je bestelling
Dit is alleen mogelijk tijdens kantoor uren en op afspraak.

Afleveren op een ander adres
Het is ook mogelijk om bestellingen op een ander adres af te laten leveren. U kunt in uw account meerdere adressen vastleggen. 

© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections