Wie kan ze gebruiken

Blue diamond® condooms zijn ontwikkeld voor seksueel actieve mensen.

Om het condoom om te kunnen doen moet je zelf een erectie hebben. De blue diamond® condooms versterken je eigen erectie en maken deze maximaal. 

Blue diamond® condooms hebben een bloedvatverwijdend effect. Puur uit voorzorg adviseren wij daarom om blue diamond®condooms niet te gebruiken wanneer jij of je partner medicijnen gebruikt voor lage bloeddruk of bloedarmoede, of bekend is met een hartaandoening, erectiestoornis (impotentie), migraine, hoofdpijn of glaucoma.

Om dezelfde reden raden wij uit voorzorg aan om geen blue diamond® condooms te gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Uiteraard kun je in deze gevallen ook altijd eerst met je huisarts overleggen of het toch mogelijk is om blue diamond® condooms te gebruiken.

LET OP: Blue diamond® condooms helpen NIET bij erectiestoornissen!

Voorkom dat het condoom in contact komt met beschadigde huid. Dit zou mogelijk wat irritatie kunnen geven. En controleer altijd voor gebruik bij je huisarts of apotheek of medicijnen die in contact kunnen komen met het condoom ook veilig te gebruiken zijn in combinatie met latex condoom. Sommige medicijnen kunnen namelijk de latex aantasten. Bezoek ook altijd eerst je huisarts wanneer je denkt overgevoelig of allergisch te zijn voor latex.
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections