Belangrijke informatie

Blue diamond® condooms bevatten een gel met de stof Zanifil®. Het actieve ingrediënt in Zanifil® is Glyceryl Trinitrate 1%.

Zanifil® is een bijzondere stof met een bijzondere werking. Sommige mensen kunnen, in een enkel geval, een kortstondige lichte hoofdpijn ervaren, welke vanzelf weer verdwijnt. Om deze en mogelijk andere bijwerkingen te voorkomen adviseren wij om niet meer dan 1 condoom per 24 uur te gebruiken en het condoom niet te gebruiken voor orale seks.

Omdat alcohol ook een bloedvatverwijdend effect heeft adviseren wij om matig te zijn met alcohol in combinatie met het blue diamond® condoom.

Gebruik voor anale seks altijd extra glijmiddel op de buitenzijde van het condoom. Dit helpt scheuren of afglijden voorkomen. Gebruik alleen extra glijmiddelen welke veilig te gebruiken zijn met latex condooms. Glijmiddelen op oliebasis zoals vaseline, baby-olie, body lotion, massage olie, boter, margarine en sommige pessaria kunnen een latex condoom beschadigen. Wanneer het condoom tijdens gebruik scheurt of lekt, vraag dan zo snel mogelijk medisch advies, in ieder geval binnen 72 uur.
 
© and Database Right: Futura Medical plc 2014. All rights reserved
Winkelmandje

Main sections